SEA Optimization

Onafhankelijke onderzoek wijst uit dat iedere geïnvesteerde euro in AdWords gemiddeld twee euro winst oplevert.

Wilt u beter gevonden worden op internet? Wilt u meer bezoekers die ook echt naar uw product of dienst op zoek zijn? Dan zou het inzetten van zoekmachinemarketing (Search Engine Advertising) een goede oplossing kunnen zijn.

Binnen de belangrijkste zoekmachines kunt u advertenties laten verschijnen op basis van zoekwoorden waarop u gevonden wilt worden. AdWords van Google is op dit moment het belangrijkste SEA platform in Nederland.

Zo werkt zoekmachinemarketing

Samen met u bepalen wij de trefwoorden die uw doelgroep vaak bij het zoeken gebruikt. Wanneer iemand vervolgens één van deze trefwoorden gebruikt als zoekterm in een zoekmachine verschijnt automatisch uw advertentie. U betaalt alleen als men daadwerkelijk op uw advertentie klikt en uw website bezoekt. De minimale kosten bedragen € 0,05 per klik en in aanvulling hierop kunt u een dagbudget instellen. U betaalt dus nooit meer dan u van te voren heeft aangegeven. MJA Online Advies zorgt er hierbij voor dat alle resultaten meetbaar worden gemaakt. Er wordt bijvoorbeeld bijgehouden hoeveel concrete bezoekers uw campagne oplevert en wat de kosten per lead, verkoop of contactaanvraag zijn. Aan de hand van deze cijfers optimaliseren wij uw online advertentiecampagne. Op die manier haalt u een maximaal rendement uit uw campagne.

zoekmachinemarketing inzetten: doen of laten doen?

SEA is voor elke organisatie met online ambities belangrijk. MJA Online Advies ondersteunt u graag bij het toepassen van deze vorm van marketing. Wij kunnen u op drie verschillende manieren ondersteunen bij het toepassen van zoekmachinemarketing.

1. Zelf leren

Wij helpen u met het opzetten van de eerste campagnes en trainen uw mensen op het gebied van zoekmachinemarketing. Op deze manier leren uw medewerkers om in de toekomst zelf SEA campagnes te starten, uit te bouwen en te beheren. Op deze manier vindt er integratie plaats en wordt zoekmachinemarketing een kerndiscipline in uw organisatie.

2. Second opinion

Wanneer u al lopende campagnes heeft waarvan na verloop van tijd blijkt dat de resultaten tegenvallen, of wanneer zoekmachinemarketing binnen uw organistie op een verkeerde manier wordt uitgevoerd kan een second opinion van iemand van buitenaf verfrissend werken. Ons team zal hierbij altijd rekening houden met uw overkoepelende marketing strategie.

3. Uitbesteden

U kunt er voor kiezen om het opzetten en beheren van uw internetcampagne volledig aan MJA Online Advies uit te besteden. Wanneer u hiervoor kiest zal er onderling regelmatig overleg plaats vinden en ontvangt u na elke termijn rapportages van ons over de stand van zaken. Wij zorgen er bij het uitvoeren van zoekmachinemarketing voor dat het aansluit bij uw internetstrategie.

 

Adwords

€99,- Per Maand
  • Adwords koppelen aan websites
  • Top zoekwoorden
  • Campagne opzetten
  • Bestaande herstructureren
  • Conversie gerichte Adwords Campagne
  • Adwords beheer
  • Vanaf € 100,- Adwords budget per maand!
  • Eenmalige kosten € 299,-

MJA Online Advies